Presented by

 
 

BUFF® Trail Tour Finland

Buff valmistaa monikäyttöisiä putkihuiveja, jotka sopivat pipoksi, pannaksi, huiviksi, kauluriksi ja moneen muuhunkin tarkoitukseen vauhdikkaaseen menoon.  Tutustu tarkemmin osoitteessa buff.fi.
  Yli 10 vuotta UTMB:n yhteistyökumppanina toiminut ranskalainen aurinkolasivalmistaja Julbo liittyy BUFF® Trail Tourin yhteistyökumppaniksi kaudelle 2018. Julbo tuo kisapaikalle juoksulasiklinikan, josta juoksijat voivat lainata testattavaksi reaktiivisia huippuluokan juoksulaseja suorituksen ajaksi. Julbon tuotteita on myös kisassa palkintoina.
  Petzlin otsalamput valaisevat monen juoksijan urakkaa.  Tutustu Petzlin polkujuoksulamppuihin.
  CamelBak on yhdysvaltalainen nesteytysratkaisujen tuotemerkki, jonka tuotteet sopivat loistavasti niin urheiluun ja retkeilyyn kuin matkoille ja työpaikalle. CamelBakin tuotevalikoima kattaa kaikki tarpeelliset tuotteet juoksijan nestehuoltoon: juomareput ja -liivit, juomapullot, juomavyöt, juomasäiliöt, vedenpuhdistimet ja tarvikkeet.
  Pohjoisirlantilainen Bridgedale on valmistanut ja kehittänyt sukkia jo yli sadan vuoden ajan. Kestävää kehitystä edustavan Bridgedalen parasta osaamista on luonnonkuitujen ja teknisten kuitujen yhdistäminen. Yli 400 tuotteen valikoimiin kuuluvat tekniset sukat juoksuun, kävelyyn, vaelluksille, talviurheiluun, työhön ja päivittäiskäyttöön.
Kestävyysurheilijan on syytä huolehtia tasapainoisesta ruokavaliosta, joka auttaa palautumisessa ja vähentää riskiä haitallisiin vammoihin. Bodom Traililla pääset tutustumaan täysjyväkaurasta valmistettuihin herkullisiin ja gluteenittomiin Good’n’Go -välipalapatukoihin, jotka voi kätevästi ottaa vaikka lenkkievääksi.