Liikuntaeduilla (Smartum, ePassi) ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua tapahtumiimme Smartum seteleillä ja -saldolla sekä ePassin SporttiPassilla. Valitettavasti rajallisten kykyjemme vuoksi muut setelit tai sähköiset saldot eivät ole tuettuja.

Lunastat ensin seteleitä, saldoja ym. vastaan voucher koodin. Teet ilmoittautumisen normaalisti, ja ilmoittautumislomakkeen lopussa annat saamasi voucherkoodin.

Huomaa nämä asiat:

  • Liikuntaetu on henkilökohtainen. Et voi maksaa toisen nimiin ilmoittautumista tai siirtää ilmoittautumista toisen nimiin. Veronalle ei tykkää tästä. Ja ylläripylläri, me ei tykätä jos veronallen nuttu alkaa hikoontumaan, joten häärätään siivosti.
  • Voit maksaa liikuntaeduilla vain osallistumismaksun. Bussit ja muut lisäpalvelut ilmoittautumisessa voit maksaa verkkomaksuna.

Smartum setelit

  • Lähetät setelit mielle. Ota yhteyttä info@nuts.fi ja kerromme sinulle lähetysosoitteen sekä saamme samalla spostiosoitteesi talteen voucherin toimittamista varten 😉
  • Vastaanotettuamme setelit lähetämme sähköpostiisi voucher koodin ilmoittautumisen kuittaamiseen.

Smartum saldo Polkuapissa

Smartum saldolla lunastat etukäteen meiltä voucherin, jolla kuittaat varsinaisen ilmoittautumisen:

  • Smartum saldolle löydät matkakohtaiset verkkomaksutuotteet. Polkuapp lähettää meille viestin maksusuorituksestasi
  • Lähetämme sinulle voucher koodin Polkuapin kertomaan sähköpostiosoitteeseen.

ePassin SporttiPassi

ePassilla maksaessasi lunastat etukäteen voucherin, jolla kuittaat varsinaisen ilmoittautumisen:

  • Ilmoita ePassiin liitetty puhelinnumero sekä matka info@nuts.fi osoitteeseen.
  • Toimitamme voucher koodin tehtyämme veloituksen.

Pyhä Tunturimaraton osaksi NUTS polkujuoksuja

Vuoden 2018 polkujuoksuissa puhaltaa uusia tuulia kun Pyhä-Luoston kansallispuistossa juostavaa Pyhä Tunturimaratonia luotsaa jatkossa NUTSin polkujuoksutiimi.

Pyhän hiihtokeskustoiminnasta vastaava Pyhätunturi Oy on järjestänyt Tunturimaratonin vuodesta 2014. Tapahtuma on saanut kautta vuosien loistavan osallistujapalautteen, mutta tapahtumalle haluttiin löytää uusi vetäjä, koska hiihtokeskusyhtiön keskittyminen on talvibisneksessä.

– Halusimme Tunturimaratonille isännän, joka on vahvasti mukana suomalaisessa

polkujuoksukulttuurissa. NUTSin organisaatiolla on vakuuttavat näytöt muun muassa NUTSKarhunkierro s-tapahtuman kasvattamisesta Pohjoismaiden suurimmaksi polkujuoksutapahtumaksi. Uskomme, että NUTSin johdolla myös Pyhä Tunturimaraton lähtee kehittymään uusille urille, Jusu Toivonen, Pyhätunturi Oy:n kehitysjohtaja, kertoo.

NUTSin ja Pyhätunturi Oy:n välinen sopimus on kolmivuotinen ja siinä on optio jatkosta. Tapahtuman taustakumppanit vahvistuvat myös, kun GPS-laitteista tunnettu Garmin ja polkujuoksukenkien sekä varusteiden valmistaja La Sportiva tukevat tapahtumaa. Uusien kumppanien myötä tapahtuman koko nimeksi tulee Pyhä Tunturimaraton presented by Garmin & La Sportiva.

Matkavaihtoehtoina ovat tutut ja upeat 43 km / 21,5 km / 10,5 km. 43 kilometrin matka jatkaa myös yhtenä Buff Trail Tour Finlandin (BTTF) osakilpailuna.

NUTSin organisaatio ja Pyhätunturi Oy ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan muun muassa Tunturimaratonin ajanottopalvelun osalta, joten osapuolet ovat toisilleen tutut.

– Aivan mahtavaa saada uusi upea tapahtuma joukkoomme! Suomen vanhin kansallispuisto tarjoaa letkeät polut meille polkujuoksun harrastajille. Useamman tapahtuman tuotanto mahdollistaa myös kokonaisuuden kehittämisen entistä laadukkaammaksi, Eero “Eppu” Lumme Northern Ultra Trail Service – NUTS oy:n toimitusjohtaja kommentoi yhteistyötä.

Pyhä Tunturimaraton ilmoittautuminen alkaa 2.1.2018 kello 18.

Lisätiedot

NUTS: Toimitusjohtaja Eero Lumme, 040 6605 280, eppu@nuts.fi

Pyhätunturi Oy: Jusu Toivonen, Kehitysjohtaja, 0400 749 512, jusu.toivonen@pyha.fi

Northern Ultra Trail Service – NUTS oy keskittyy polkujuoksutapahtumien järjestämiseen: vaativat kansainväliset polku-ultrat NUTS Karhunkierros ja NUTS Ylläs Pallas sekä mäkijuoksutapahtuma NUTS Köykkyri. Kauden 2018 uutuutena mukaan tulee Pyhä Tunturimaraton.

Pyhätunturi Oy on osa Rukakeskus-konsernia, joka on vastannut Pyhän rinnetoiminnoista vuodesta 1987 ja Rukan rinnetoiminnoista vuodesta 1973 lähtien. Se on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja 20 % osuudella hissilippujen myynnistä. Ydinosaamistamme on rinneliiketoiminta, mutta harjoitamme Rukalla ja Pyhällä myös majoitus-, rinneravintola-, vuokraamo- ja myymälätoimintaa. Liikevaihtomme on n. 25 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 160 henkilöä.